No items found.

Wij zijn je ontzettend dankbaar voor het vastleggen van ons gezinnetje. Ik wilde al maandenlang heel erg graag foto's van ons gezin, maar durfde de stap steeds niet te zetten. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Echt super service dat de (zoveel!!) foto's zo snel al zijn afgeleverd per mail. De shoot heeft onwijs veel moois opgeleverd en is een herrinering die wij als gezin nooit meer gaan vergeten. Bedankt voor alles Joost!

Familie Jacobs-Orsel (Comfort Shoot)

Kies jouw pakket

Tarieven

Kies het pakket wat het beste past bij jullie wensen en verwachtingen. Weet je niet zeker welk pakket je moet kiezen of heb je een specifieke gelegenheid? Neem dan gerust contact met mij op. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten (afhankelijk van de locatie). 

Relax

€ 199,-
Binnen 5 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
25 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
Duur van de shoot: 2 uur
1x mogelijkheid tot kledingwissel
Aantal personen: max 4
Locatie in overleg
Telefonisch of digitaal voorgesprek om de wensen door te spreken
kies voor
Relax

Comfort

€ 275,-
Binnen 3 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
35 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
Duur van de shoot: 3 uur
1x mogelijkheid tot kledingwissel
Aantal personen: max 6
Locatie in overleg
Telefonisch of digitaal voorgesprek om de wensen door te spreken
kies voor
Comfort
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat als de weersvoorspellingen een shoot niet mogelijk maken?

Dit is overmacht en daar kan helemaal niemand wat aan doen. Een dag van te voren zullen we samen besluiten of we de shoot door laten gaan of niet. Zo niet dan prikken we gelijk een nieuwe datum voor een herkansing.

Wie bepaalt de locatie?

De locatie bepalen we uiteraard samen. Afhankelijk van het doel van de foto’s gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie, die past bij de sfeer die je wilt uitstralen. De locatie moet goed aansluiten bij het uiteindelijke gebruik en doel van de foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een ruige industriële locatie of juist rustig op het strand en door de duinen, struinend door de bossen, in de drukte van de stad, in een gezellig warm cafeetje of wellicht wel gewoon bij je thuis in een huiselijke sfeer.

Ik heb een ander specifiek idee voor een shoot, wat nu?

Ik hou van uitdagingen en ga graag samen met jou het gesprek aan of dit idee ook aansluit bij hetgeen ik kan en wil doen. Dus schroom niet en stuur mij een mailtje en ik neem contact met je op!

Hoe werkt de online galerij?

Na afloop van de shoot ontvang je van mij een beveiligde link waarop je al jouw beste foto’s kan inzien die ook al door mij bewerkt zijn. Nadat je alle foto’s hebt bekeken ontvang ik graag de nummers van foto’s die je wil hebben. Neem hier rustig de tijd voor en wees ook niet al te kritisch op jezelf. Deze gekozen foto’s ontvang je daarna via een beveiligde download link van mij per mail in hoge kwaliteit.

Kan ik van te voren mijn ideeën naar je sturen?

Tuurlijk, graag zelfs. Het werkt veel fijner als we samen een goed beeld hebben bij wat de sfeer en uitstraling moet zijn. Natuurlijk zijn we wel van veel factoren op de shoot zelf afhankelijk maar door alvast te zoeken naar ideeën en voorbeeld bereid je jezelf ook al een beetje voor en zie je meteen al wat houdingen en poses van de voorbeelden voorbij komen die je aanspreken (of juist niet).