No items found.

Vorig jaar hebben wij een shoot gehad met Joost. Hij zorgde ervoor dat wij ons meteen op ons gemak voelden en hierdoor hebben wij liefdevolle, spontane en niet statische foto’s waar wij nog steeds veel plezier van hebben! En onze (schoon)ouders ook! ;)

Ilse Bosschaart (Relax Shoot)

Kies jouw pakket

Tarieven

De prijs is op basis van twee personen. Iedere shoot is uniek. Kies het pakket wat het beste past bij jullie wensen en verwachtingen. Weet je niet zeker welk pakket jullie moeten kiezen? Neem dan gerust contact met mij op. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten (afhankelijk van de locatie).

Relax

€ 175,-
Binnen 5 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
15 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
Duur van de shoot: 1 a 1,5 uur
1x mogelijkheid tot kledingwissel
Locatie in overleg
kies voor
Relax

Comfort

€ 225,-
Binnen 3 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
25 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
Duur van de shoot: 2 uur
2x mogelijkheid tot kledingwissel
Locatie in overleg
Telefonisch of digitaal voorgesprek om de wensen door te spreken
kies voor
Comfort
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de online galerij?

Na afloop van de shoot ontvang je van mij een beveiligde link waarop je al jouw beste foto’s kan inzien die ook al door mij bewerkt zijn. Nadat je alle foto’s hebt bekeken ontvang ik graag de nummers van foto’s die je wil hebben. Neem hier rustig de tijd voor en wees ook niet al te kritisch op jezelf. Deze gekozen foto’s ontvang je daarna via een beveiligde download link van mij per mail in hoge kwaliteit.

Wat bedoel je met een kledingwissel?

Ik vind het vaak zonde als je een aantal mooie foto’s van jezelf hebt en dat je er eigenlijk op iedere foto hetzelfde uitziet. Hoe leuk was het geweest als je toch nog een ander jasje mee had genomen, of toch dat andere shirtje of jurkje had aangedaan die net wat beter bij de sfeer van dat moment past. Daarom bied ik de mogelijkheid om bij de ‘comfort shoot’ tussendoor van kleding te wisselen zodat je uiteindelijk een mooi gevarieerd aanbod van foto’s krijgt.

Zijn alle foto’s rechtenvrij?

Alle foto’s die je na afloop kiest en ontvangt mag je rechtenvrij gebruiken en mag je zonder bronvermelding inzetten voor ieder gewenst doeleind. Het zou natuurlijk wel hartstikke leuk zijn als je mij tagt of benoemd bij een eventuele (online) publicatie op bijvoorbeeld Instagram.

Wat als de weersvoorspellingen een shoot niet mogelijk maken?

Dit is overmacht en daar kan helemaal niemand wat aan doen. Een dag van te voren zullen we samen besluiten of we de shoot door laten gaan of niet. Zo niet dan prikken we gelijk een nieuwe datum voor een herkansing.

Ik heb een ander specifiek idee voor een shoot, wat nu?

Ik hou van uitdagingen en ga graag samen met jou het gesprek aan of dit idee ook aansluit bij hetgeen ik kan en wil doen. Dus schroom niet en stuur mij een mailtje en ik neem contact met je op!