No items found.

We willen je bedanken voor de prachtige foto's en de gezellige avond in de duinen. We hadden niet blijer kunnen zijn met het resultaat en dat hebben we aan jou te danken. Het ondergaande zonnetje zorgde precies voor de sfeer die wij hadden gehoopt. Thankss!

Karin & Dennis (Comfort Shoot)

Sunset shoot
Kies jouw pakket

Tarieven

De prijs voor een zwangerschapshoot is op basis van twee personen. Ik ga ervan uit dat jullie samen naar de shoot komen om dit onvergetelijk moment vast te leggen. Iedere shoot is uniek. Kies het pakket wat het beste past bij jouw wensen en verwachtingen. Weet je niet zeker welk pakket je moet kiezen? Neem dan gerust contact met mij op. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten (afhankelijk van de locatie).

Relax

€ 149,-
Binnen 5 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
15 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
1x mogelijkheid tot kledingwissel
Duur van de shoot: 1 a 1,5 uur
Locatie in overleg
kies voor
Relax

Comfort

€199,-
Binnen 3 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
25 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
2x mogelijkheid tot kledingwissel
Duur van de shoot: 2,5 uur
Locatie in overleg
Telefonisch of digitaal voorgesprek om de wensen door te spreken
kies voor
Comfort
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat bedoel je met een kledingwissel?

Ik vind het vaak zonde als je een aantal mooie foto’s van jezelf hebt en dat je er eigenlijk op iedere foto hetzelfde uitziet. Hoe leuk was het geweest als je toch nog een ander jasje mee had genomen, of toch dat andere shirtje of jurkje had aangedaan die net wat beter bij de sfeer van dat moment past. Daarom bied ik de mogelijkheid om bij de ‘comfort shoot’ tussendoor van kleding te wisselen zodat je uiteindelijk een mooi gevarieerd aanbod van foto’s krijgt.

Wat als de weersvoorspellingen een shoot niet mogelijk maken?

Dit is overmacht en daar kan helemaal niemand wat aan doen. Een dag van te voren zullen we samen besluiten of we de shoot door laten gaan of niet. Zo niet dan prikken we gelijk een nieuwe datum voor een herkansing.

Wie bepaalt de locatie?

De locatie bepalen we uiteraard samen. Afhankelijk van het doel van de foto’s gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie, die past bij de sfeer die je wilt uitstralen. De locatie moet goed aansluiten bij het uiteindelijke gebruik en doel van de foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een ruige industriële locatie of juist rustig op het strand en door de duinen, struinend door de bossen, in de drukte van de stad, in een gezellig warm cafeetje of wellicht wel gewoon bij je thuis in een huiselijke sfeer.

Kan ik van te voren mijn ideeën naar je sturen?

Tuurlijk, graag zelfs. Het werkt veel fijner als we samen een goed beeld hebben bij wat de sfeer en uitstraling moet zijn. Natuurlijk zijn we wel van veel factoren op de shoot zelf afhankelijk maar door alvast te zoeken naar ideeën en voorbeeld bereid je jezelf ook al een beetje voor en zie je meteen al wat houdingen en poses van de voorbeelden voorbij komen die je aanspreken (of juist niet). 

Ik heb een ander specifiek idee voor een shoot, wat nu?

Ik hou van uitdagingen en ga graag samen met jou het gesprek aan of dit idee ook aansluit bij hetgeen ik kan en wil doen. Dus schroom niet en stuur mij een mailtje en ik neem contact met je op!

Visagie, kan jij dat ook regelen?

Indien gewenst kan ik hier zeker een voorstel voor maken aangezien ik met een aantal vaste visagisten samenwerk en hier een mooie prijs voor kan regelen.