No items found.

Voor mijn bedrijf Birrefit wilde ik professionele foto's om te sturen naar opdrachtgevers en foto's om te gebruiken als content voor mijn social media kanalen. Via via bij Joost terecht gekomen en daar heb ik zeker geen spijt van. Van tevoren stuurde Joost mij inspirerende plaatjes, waardoor ik mij alvast kon voorbereiden op de shoot. Tijdens de shoot hielp Joost mij met verschillende poses in verschillende outfits. Uiteindelijk 30 foto's gekozen waar ik heel blij mee ben!

Birre (Comfort Shoot)

Eigenaar van Birrefit
Kies jouw pakket

Tarieven

Iedere shoot is uniek en vraagt om een specifieke wensen en verwachtingen. Kies het pakket wat hier het beste bij past. Weet je niet zeker welk pakket je moeten kiezen of heb je een specie idee? Neem dan gerust contact met mij op. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten (afhankelijk van de locatie).

Relax

€ 149,-
Binnen 5 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
15 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
1x mogelijkheid tot kledingwissel
Duur van de shoot: 1 a 1,5 uur
Locatie in overleg
kies voor
Relax

Comfort

€ 199,-
Binnen 3 werkdagen een beveiligde link naar een online galerij met al jouw beste nabewerkte foto’s
25 foto’s die je zelf mag uitkiezen uit de online galerij
2x mogelijkheid tot kledingwissel
Duur van de shoot: 2,5 uur
Locatie in overleg
Telefonisch of digitaal voorgesprek om de wensen door te spreken
kies voor
Comfort
FAQ

Veelgestelde vragen

Ik heb een ander specifiek idee voor een shoot, wat nu?

Ik hou van uitdagingen en ga graag samen met jou het gesprek aan of dit idee ook aansluit bij hetgeen ik kan en wil doen. Dus schroom niet en stuur mij een mailtje en ik neem contact met je op!

Kan ik van te voren mijn ideeën naar je sturen?

Tuurlijk, graag zelfs. Het werkt veel fijner als we samen een goed beeld hebben bij wat de sfeer en uitstraling moet zijn. Natuurlijk zijn we wel van veel factoren op de shoot zelf afhankelijk maar door alvast te zoeken naar ideeën en voorbeeld bereid je jezelf ook al een beetje voor en zie je meteen al wat houdingen en poses van de voorbeelden voorbij komen die je aanspreken (of juist niet). 

Wat bedoel je met een kledingwissel?

Ik vind het vaak zonde als je een aantal mooie foto’s van jezelf hebt en dat je er eigenlijk op iedere foto hetzelfde uitziet. Hoe leuk was het geweest als je toch nog een ander jasje mee had genomen, of toch dat andere shirtje of jurkje had aangedaan die net wat beter bij de sfeer van dat moment past. Daarom bied ik de mogelijkheid om bij de ‘comfort shoot’ tussendoor van kleding te wisselen zodat je uiteindelijk een mooi gevarieerd aanbod van foto’s krijgt.

Zijn alle foto’s rechtenvrij?

Alle foto’s die je na afloop kiest en ontvangt mag je rechtenvrij gebruiken en mag je zonder bronvermelding inzetten voor ieder gewenst doeleind. Het zou natuurlijk wel hartstikke leuk zijn als je mij tagt of benoemd bij een eventuele (online) publicatie op bijvoorbeeld Instagram.

Wie bepaalt de locatie?

De locatie bepalen we uiteraard samen. Afhankelijk van het doel van de foto’s gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie, die past bij de sfeer die je wilt uitstralen. De locatie moet goed aansluiten bij het uiteindelijke gebruik en doel van de foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een ruige industriële locatie of juist rustig op het strand en door de duinen, struinend door de bossen, in de drukte van de stad, in een gezellig warm cafeetje of wellicht wel gewoon bij je thuis in een huiselijke sfeer.

Visagie, kan jij dat ook regelen?

Indien gewenst kan ik hier zeker een voorstel voor maken aangezien ik met een aantal vaste visagisten samenwerk en hier een mooie prijs voor kan regelen.